Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten tijdens een begincursus die ik gaf. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog die ik in juli 2008 voor het eerst publiceerde. Ik vond het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt- en andere handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Inmiddels is het augustus 2020 en heb ik besloten te stoppen met bloggen. De Blog op zich wil ik voorlopig nog op internet laten staan.

Mijn laatste berichtje

 

Ja, je leest het goed, dit is mijn laatste berichtje op mijn Blog. Waarschijnlijk ook het allerlaatste. Ik heb er lang over gedaan maar gisteren toch besloten te stoppen met bloggen. Ik moest het een en ander tegen elkaar afwegen en de weegschaal gaf aan: stop! Ik doe het met enige weemoed en weet dat ik het op zekere momenten ga missen. Ik heb jarenlang ontzettend veel plezier gehad in het schrijven, foto's maken en bewerken, reacties te ontvangen en vooral de leuke en fijne contacten die er ontstonden, quiltnieuwtjes te delen en, achter de schermen, ook diepere dingen van het leven uit te wisselen. Ik wil jullie ook bedanken voor al jullie leuke, lieve, soms hele verstandige reacties en woorden die ik de afgelopen 12 jaar van jullie ontving. Ik zal altijd met warme gevoelens aan die jaren terugdenken. Nu sluit ik deze periode af.

Met deze mooie kaart, waarvan ik niet meer weet waar ik die vandaan heb, wil ik jullie nog datgene geven, wat ik altijd het liefste aan iedereen wil geven.


Het ga jullie goed, ook in deze lastige tijd. Met heel veel liefs, Chris18 opmerkingen:

 1. Zal je missen maar heb er zeker begrip voor! Wij houden contact (hoop ik) Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep bedankt voor al je mooie blogjes, knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik begrijp het, het is dus tijd om te stoppen omdat je leven dat vraagt en omdat het goed is. Ik wens jou en Chago sterkte in deze moeilijke tijd en dat de liefde van God jullie mag blijven omringen, net als de liefde van jullie gezin.
  Liefs
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sajnálom... Minden jót és jó egészséget kívánok!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chris bedankt voor alle leuke blogjes.Het ga jullie goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor al je blogjes.
  Alle goeds voor jou en Chago........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor al je fijne blogjes. Het ga je goed. Groet Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ga jullie goed en dank voor al die mooie blogberichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Las je verhaaltjes altijd met plezier, dankjewel daarvoor.
  Het ga jullie goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind het echt heel jammer Chris, ik genoot altijd zo van je blogjes, vooral toen je nog volop mooie quilts maakte.
  Ik mis dat nog altijd.
  Ben niet zo goed in afscheid nemen en loslaten, maar het moet, want jij beslist over je eigen leven.
  Hopelijk sturen we elkaar nog zo nu en dan een mailtje.
  Bedankt voor al die jaren mooie berichten en foto's, en mocht je echt iets willen delen, kan je altijd nog op je besluit terugkomen :-)
  Nog vele mooie gezonde jaren gewenst.
  Veel liefs voor Chago en voor jou.
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb altijd erg genoten van alles wat je deelde. Wens jullie alle goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Chris,
  Bedankt voor alle gezellig, mooie en lieve berichtjes die je schreef over je leven, quilts en familie, ik heb er van genoten. Het ga je goed.
  Dikke knuffel,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dank je wel Chris voor al je mooie en gezellige blogverhalen over je wel en wee.
  Dit is een besluit die je zelf moet maken,dat kan een ander niet voor je doen.
  Dank voor de mooie tekst op de kaart en God's zegen over jullie leven en nog vele gelukkige jaren samen met Chago en alle (klein)kinderen en hen die je lief zijn.
  Goed weekend
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dag Chris.
  Ik heb er alle begrip voor dat je stopt met het bloggen.
  Dank je wel voor al die fijne blog berichten met wijze woorden en prachtige werkstukken. Lief dat wij mee mochten kijken in jullie dagelijks leven. De dingen die je maakte en meemaakte. Dat Clemens en ik jou en Chago hebben leren kennen geeft ons nog steeds een warm gevoel.
  Wij wensen jullie alle goeds en liefde toe voor de tijd die komen gaat samen met iedereen die je lief is. Dikke knuffel.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Volgens mij zijn we rond dezelfde tijd begonnen met bloggen, dus al best lang geleden. Dus zolang kennen we elkaar ook al van het bloggen. Jammer om dan nu niets meer bij je te kunnen lezen. Maar ik begrijp je besluit en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Dank je wel Chris voor je vele verhalen. Alle goeds voor jou, Chago en je familie! Lieve groet Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Halo Chris. Heel graag en met plezier jou berichten gelezen, en al je mooie werk bewonderd. Kan je keuze wel begrijpen, bij mij word ook steeds minder weer gegeven. Het blijft er bij, al is er best wel wat te vertellen.
  Heel veel dank voor je mooie en fijn logjes. Mag alles goed gaan daar bij jou. Wij worden mensen van de dag, en alles kost meer tijd en moeite.
  Lieve Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dank je wel Chris voor je gezellige blogverhalen.Contacten over het quilten(ACQ en Alkmaar)), kantklossen ,een tentoonstelling in Oudkarspel (2010), elkaar onvermoed tegenkomen op een tentoonstelling en verdere leuke en soms moeilijke nieuwtjes.
  Ik heb er van genoten.
  Ik wens jullie alle goeds en liefde toe.
  Lieve groet, Marianne K.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik begrijp het volkomen, ik ben ook al een aantal maanden niet aan het schrijven terwijl ik toch veel maak. Het ga je goed en bedankt voor al jouw verhalen en persoonlijke antwoorden. Lieve groet van Joke.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.