Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Bijzondere dagen

Lieve lezers, wat een bijzondere en ingrijpende dagen maken we mee. Spannend en onzeker. Wat zijn we dan toch blij met onze hobby's. Chago buiten met het beitsen van hele lange planken voor een nieuwe schutting tussen ons en de buurtjes, koud maar wel in het zonnetje en ik binnen met huishoudelijk, administra-tief werk, online boodschappen regelen, veel mensen bellen en ook met gezellig haakwerk.
Kijk zó zag de schutting er uit, nog één storm en hij zou plat liggen:


Die moest natuurlijk afgebroken worden:


En toen hadden we ineens een supergrote, mooie tuin:


Toch laten we het maar niet zo en dus wordt er hard gewerkt:


De bedoeling was dat morgen een kennis zou beginnen met het plaatsen, maar dat is uitgesteld. Ik verzorg de catering, de was, het strijkgoed. En ik kreeg bezoek van Carolientje, tenminste, van Carolientje in wording. En ze is héél gezellig en lief. Dus ik ga veel tijd met haar doorbrengen!


Ik hoop dat het goed met jullie allemaal gaat en wens jullie heel veel sterkte en geduld voor de komende tijd.

Heel veel liefs van mij
Chris15 opmerkingen:

 1. Nounou... dat is een hele klus Chris. Maar wat zal het weer mooi worden. ('t is zo open een klein park) Heel wat anders dan de sluippaadjes van de oude tuin, hè? Maar wel veel gemakkelijker bij te houden. Samen bezig... geniet er van. En Carolientje is/wordt een schatje.
  Liefs van mij, en 'take care'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hele klus in de tuin zeg. Maar het word zeker weer erg mooi. Samen zo bezig zijn gewoon zo thuis is nu het beste. Inderdaad spannende en onzekere tijd waar we nu zitten. Haak jij maar lekker nog effe door...........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ik zit binnen en blijf binnen met een forse kou, maar ik geniet van mijn hobby's en ga zo min mogelijk naar buiten. Ik hoop daf jullie ook hoed door deze moeilijke tijd komen.
  Je Carolientje wordt beeldschoon!
  Groetjes
  Lida.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Chris, dat gaat mooi worden.. Voor eventjes is het wel leuk om zo'n grote tuin te 'bezitten'.. Wij hebben aan de voorkant / opzij van het huis een stuk schutting met 'kiekeboe-planken' en daarachter groeien laurierstruiken als afscheiding. (om eerlijk te zijn, ik houd niet van die laurier heb dan liever een beukenhaag. Ssttt, niet verklappen hoor.)
  Carolientje wordt echt mooi, die blijft niet lang alleen denk ik, want net als in dat liedje: Carolientje wil een man..

  Veel groeten vanuit Meeden, van Jantje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, zo'n grote tuin is wel heel mooi, maar als je die dan moet onderhouden is het wel minder leuk.
  Dus dan maar een schutting.
  Fijn dat we ons kunnen uitleven met de lapjes, en ook dingen doen waar we anders niet aan toekomen (of geen zin in hebben)
  Veel gezondheid gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja onduidelijke roerige tijden waarin wij goed op ons zelf moeten passen en anderen niet in gevaar moeten brengen.
  Je bent met een heel lief Carolientje aan het maken en ik denk dat er meer lapjes en draadjes verwerkt worden nu wij verplicht worden om van onze hobby te genieten.
  Fijn dat wij een hobby hebben.
  Chago is mooi bezig en de tuin ziet er geweldig uit
  maar iets kleiner is ook prachtig.
  Ik wens jullie veel gezondheid en sterkte toe.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love, love, love your gardens!! Thanks for posting!♥️
  Carolyn
  Iowa---U.S.A.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja Chris, het zijn verschrikkelijke tijden, ben net zaterdag thuis gekomen na 8 dagen Lanzarote. Zo blij dat we eerder naar huis konden, het was heel naar om daar alleen op het parkje te verblijven voor 5 dagen. De eerste dagen was er nog niets aan de hand. Gelukkig had ik handwerkjes bij me. Wat een lief gezichtje heeft Carolientje! En de schutting gaat prachtig worden!!! Pas goed op jullie zelf en liefs van mij, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker rare tijden, wij houden ons ook bezig met het bestellen van de boodschappen, zondag besteld en we kunnen ze vanmiddag halen, zijn benieuwd wat er leverbaar is, gelukkig wonen we hier samen op het erf met zoon/schoondochter/kleinzoon en ook onze jongste zoon is thuis, was hier vorige week en kon toen niet meer terug naar vriendin.Hvriendin.Hadden een reis naar Nieuw Zeeland gepland, en dus de banen opgezegd 😅we zullen zien hoe het allemaal gaat lopen. We maken het gezellig,en we werken gewoon door!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moeilijke tijd voor veel mensen.
  Jullie zijn lekker bezig zie ik wel. Lieve Chris, pas goed op jezelf en Chago en geniet van alle dingen in en rond je huis. Dag, fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja Chris, het zijn onzekere en bijzondere tijden. Wat je zegt, gelukkig hebben we onze hobby nog, Carolientje wordt heel leuk. Succes verder met de tuin. Nog een fijne dag en blijf gezond.
  Liefs van Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Carolientje is zo leuk !! Hou je taai !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn om beiden wat om handen te hebben, en nog wat langer te kunnen genieten van de extra grote tuin. Sterkte met alles, groet, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi je Carolientje.
  Ja echt nare tijd, en we zijn voorzichtig hé, geen bezoek van kinderen/ kleinkinderen. Even geen Huishoudelijk hulp.
  Maar we redden het best, wel even wandelen en fietsen. Hier is veel ruimte.
  En lief dochter brengt boodschappen, en lieve apjes en kaartjes van kleinkinderen. Ga jullie goed
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De storm heeft behoorlijk huisgehouden met jullie schutting! En in deze tijd is het fijn dat we onze hobby's hebben. bij ons is iedereen nog gezond!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.