Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Borduurstofje en Siggy

Vandaag, op maandachochtend heel vroeg nota bene, kwam eindelijk de langverwachte post. Mijn eerste siggy uit Zuid Amerika, uit Ecuador!


Afkomstig van Eulalia Palomeque Zij is een liefhebster van haken. Precioso! Muchas gracias Eulalia!!

En er kwam ook een pakje van Ineke O. Zij had mij een stukje borduurstof beloofd om voor het scharenklosje een borduurtje te maken. Ha! Nu kan ik lekker aan de gang.


Verder ben ik bezig met wat praktisch naaiwerk voor de man van mijn vriendin Ria. Hij komt waarschijnlijk eind van deze week na bijna 6 maanden verpleegtehuis naar huis! Geweldig! Intussen blijf ik genieten van de herfstkleuren en het zonnetje.

Lieve groet van mij.