Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Paws en Siggy'sMany Paws Make Light Work!
Dat staat op de kaart die ik van Suzanne Pieper kreeg, samen met haar enige siggy. Eentje waar je helemaal vrolijk van wordt. Op de siggy van Mico Jantz heb ik lang moeten wachten, omdat zij een moeilijk jaar achter de rug heeft. Mico, heel erg bedankt dat je het ondanks alles niet vergeten hebt. Je siggy met poes in mandje krijgt een mooi plekje in mijn Siggy-rol.

Van Stanislava Simon uit Kroatië kreeg ik de laatste. Zij maakt voor iedereen een siggy met een gecalligrafeerde letter van de voornaam van degene aan wie zij een siggy stuurt. Ontzettend origineel. Bedankt lieve dames, jullie hebben mij weer blij gemaakt!


Deze week is ook al weer voorbij en ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend!

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart en mooie siggies heb je weer gehad.
  Het stemmen lukt nu weer dus dat ook meteen gedaan.
  Heel fijn weekend.
  Groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer mooie siggies ontvangen. Het doet me goed te horen dat iemand die niet meer op de lijst staat toch nog een siggy aan je stuurt.
  Goed weekend !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie siggies heb je ontvangen. Een hel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie siggies, Chris, kunnen weer verwerkt worden.....;)
  fijn weekend, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie siggies.
  Ook voor jullie een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke siggies heb je weer ontvangen.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke Poezensiggy heb je gekregen. Snap het Siggygebeuren nog steeds niet helemaal, maar het lijkt een soort van ruil toch? Lief dat iemand nakomt wat zij eens beloofde, dat vind ik zo waardevol, geweldig!
  Quiltgroetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie siggy's, altijd leuk om er weer een te ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.