Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Oei! Een nieuw project.

Yes, ik heb een nieuw project in gedachten. Niet zo groot, gewoon te behappen. Als af-wisseling. Ik zag het bij iemand op de site, liet het bezinken en dacht toen: vooruit joh, gewoon doen! Maar ik zeg lekker nog niet wathet wordt. Ik heb al wel een paar kleine voorbereidingen gedaan, met thee en zo, maar er moeten nog lapjes verzameld worden. Dat wordt niet moeilijk, zal alleen even tijd nemen. En nee, het wordt geen LiB. Die vind ik trouwens wel ontzettend mooi. Zodra ik een eerste blokje, of meer, klaar heb, laat ik het uiteraard zien en vertel wat meer. Eerst maar eens uit proberen.

Trouwens, ik doe ook gewoon naaiwerk hoor. Kijk maar eens. Er moesten naden gerepareerd worden in 3 broeken. Lekker in het zonnetje binnen in de Idylle. Ik was er al vroeg mee klaar vanmorgen en kon toen samen met mijn DH lekker buiten de Idylle in het zonnetje koffie drinken.


We kunnen nu om koffietijd daar zitten, want de buurman heeft zijn enorme eik gekapt! Dat geeft 2 voordelen: veel meer licht en zon en vooral veel minder bladafval straks in het najaar (waar ik nog niet aan denk hoor. Dat scheelt letterlijk hopen werk. Want wat heb ik geharkt, gebezemd, met de handen gewroet en weggegooid. En nog is alles niet weg. Maar de tuin ziet er al stukken schoner en gezelliger uit. De sneeuwklokken bloeien uitbundig, ook de violen en de amandelbloesem staat al op springen. Heerlijk

14 opmerkingen:

 1. Je ligt daar prima in het zonnetje, heb net ook 2 uur zitten borduren buiten, heerlijk!! Maar ben wel nieuwgierig naar jouw project! Geniet er maar van, ik moet ook verstelwerk gaan doen!! Nog een fijne dag, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chris.

  Wat lig je daar te genieten heerlijk. Dit soort dagen na deze winter voelt toch als een cadeautje. ben wel heel nieuwsgierig wat je gezien hebt en nu zelf wil gaan maken.
  Wanneer wordt het openbaar gemaakt???????
  Groeten Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zit je er heerlijk bij Chris in de zon dat zal genieten zijn denk ik zo en wat een beeld van een rok heb je echt mooi.
  Goed idee van Chago.
  Liefs Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt me helemaal nieuwsgierig naar je nieuwe project. Ook hier ben ik lekker aan het genieten van het zonnetje.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar je nieuwe project.
  En geniet maar van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk om zo te kunnen genieten van het zonnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zeg zo in de zon. Vanwege hoge bomen kan ik niet zo snel buiten zitten. Ik denk dat de komende tijd hier ook een grote boom zal sneuvelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je daar al heerlijk kunt zitten.
  Wel een project met stitcheries, denk ik.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk hoor, zo in het zonnetje. Veel plezier met je nieuwe project. Ik wacht rustig af wat het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Chris ben nu toch wel echt benieuwd aan het worden!!!!!
  Niet te lang in het zonnetje hoor, snik ben jaloers was hier vannacht -12 en het sneeuwt.
  Wat een schitterende rok is dat Chris wat zal je daar veel bekijks mee hebben, als je die aan hebt, heeeeeeel speciaal voor een speciale vrouw.
  Gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Natuurlijk gewoon DOEN !!!

  Spannend !!!
  Wel iets met stitchery neem ik aan.
  De kleurtjes zijn al aantrekkelijk.
  En jij krijgt ook al een lekker kleurtje.
  Lekker samen genieten van een mooi (opgeruimd) plekje in de zon ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie kleuren zijde en zacht gekleurde lapjes, het lijkt wel zijde ? geen idee wat het wordt maar ik wens je er wel veel plezier mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ha meis, wat zit je daar lekker!!!!
  dus de eik is eruit?? heerlijk!!
  ik ben heel beniewd naar je nieuwe idee...........zal wel weer iets moois zijn, jou kennende!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Chris!!!!!!!! Doe niet zo irritant, ik ben hartstikke nieuwsgierig, hoelang moet ik nog wachten?????? LOL

  Wat zit je daar trouwens heerlijk in het zonnetje, genieten hè! Heb ik vanmorgen ook gedaan, samen met Casper. Zal morgen een fotootje laten zien op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.