Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Puinhoop

Het is hier vandaag (en ook de komende dagen) een heerlijke puinhoop. De wc ligt in diggelen, vloer open, gaten boren, overal puin, stof, buizen en nog een heleboel meer. Je snapt het al: ons toilet wordt vernieuwd. Gelukkig had onze dochter nog een caravan toilet. Die staat nu in de badkamer, maar het pompje van dat ding is stuk, dus staat er een gietertje naast. Gezellig! En vanmorgen vroeg hoorden we dat de enige broer van Chago die nog op Aruba woont (hij heeft er hier nog een) stervende is. Dat hadden we eigenlijk al eerder verwacht. Hoe dan ook, vanmorgen heb ik een reis voor Chago geboekt en vrijdag vertrekt hij voor 2 weken. Dus, ik ben even bezig met andere dingen, maar kom weer bij jullie op bezoek hoor. Veel te gezellig.

14 opmerkingen:

 1. nou chris, je rolt wel van het één in het ander!
  sterkte met de rommel, maar vooral met je zwager!!
  liefs, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Chris, I just answered your email and would love to swap siggies with you, as would my husband. We will put two siggies in the mail to you today. Love looking at all the pretty things on your blog. Hope you will check mine out as well.
  Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo chris, Ook toevalig ons toilet is ook onbruikbaar het zou een nieuw behangetje krijgen maar ineens lagen de tegels van de wand en het vloertje ook bij het afval maar gaat wel mooi worden en wij hebben nog een tweede toilet dus minder lastig.
  Ik wens jou en Chago veel sterkte de komende tijd
  hartelike groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte voor Chago en jou de komende tijd.
  Groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke puinhoop?
  Aââârgh, dat klinkt niet toch niet leuk hoor!
  En dan het nieuws van Chago's broer ... Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O jee, wat een gedoe zulke rommel !!
  Maar het zal weer mooi worden neem ik aan !!;-)

  Chago, veel sterkte en hoop dat je een ondersteunig kan zijn voor je broer in zijn laatste dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er komt weer van alles tegelijk over je heen, (net als toen de straat open lag en de meiden kwamen kaften, weet je nog?) Met het toilet is het even 'kamperen', maar er zijn ergere dingen... Gewoon een beetje flexibel opstellen. Ik hoop dat Chago nog op tijd komt om zijn broer nog te zien - en te spreken, als dat nog tot de mogelijkheden behoort.
  Sterkte Chris, voor allebei, en voor Chago een behouden reis.
  Liefs, Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Chris,
  Wat verdrietig voor Chago, gelukkig kan hij er naar toe, hoop dat hij op tijd is om afscheid te nemen. En ja die puinhoop in je huis, je moet er wat voor over hebben, maar je hebt straks een prachtig nieuw toilet en dan moet je die kleine hindernissen voor lief nemen! Maar wens je veel sterkte, want lastig is het wel!! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och Chris, dat is allemaal geen pretje. Die wc komt natuurlijk wel weer goed, maar toch even de troep die je hebt.
  Voor jou en natuurlijk Chago die afscheid moet nemen van zijn broer veel sterkte gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach wat sneu, sterkte voor Chago gewenst (voor jou natuurlijk ook he)
  Altijd verdrietig, ook al zie je het aankomen.

  Wat betreft je WC dan hoop ik dat de bouwers keurig doorgaan, waar ze gebleven waren. Op de lange duur is zo'n gietertje ook niet alles, nietwaar?
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij veel sterkte voor jou en Chago!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, wel schrikken voor jullie lijkt me zo....Sterkte ermee! En ook met het snel afmaken van het nieuwe kleinste kamertje. Groetjes vanuit Virginia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat akelig voor Chago! Gelukkig dat hij in de omstandigheid is om er heen te kunnen gaan. Jij sterkte met je puinhoop!!Maar...het leverd wel een mooie poepdoos op!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.