Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Tranen en Dromen

Er is hier op de 'redactie' in lang niet zó gelachen als het afgelopen weekend. Tranen van het lachen biggelden over onze wangen. Heerlijk! De heer Jones bedankt alle lezers voor de spontane reacties, aanmoedigingen, ideeën, fantasieën, meeleven en wat dies meer zij. We zijn nog aan het prakkezeren over de naam van een eventuele weblog..... (denk het niet hihi). En als het zo ver is, komt er in ieder geval een sfeervolle foto in kleur op deze plaats!
Nu gaan we maar weer over naar de orde van de dag.


Even deze blokjes met vrachtwagentjes laten zien. Leuk paperpiecing patroontje. Ze zijn bestemd voor de stichting Dromenquilt. Wil je daar meer van weten, klik dan even op de linkjes die in de rechter zijbalk staan onder het logo van de stichting.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke, vrolijke vrachtauto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke auto's voor een dromenquilt.

  Ik hoop dat meneer Jones één en ander snel onder de knie heeft en wij de vorderingen kunnen bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sfeervolle foto in kleur? Wooow, Mr. Jones gaat kantklossen in kleur dus! Dat willen we zeker zien! Even nog wat aanmoedigen : kom op Mr. Jones, je kan het!
  Schattige vrachtwagens Chris!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk blokken Chris, als je hier naar toe komt dan kunnen we er een paar samen gaan zitten maken!
  Heeft Chago al zijn klosjes gekocht !!!
  Wat een mooi kerkraam is dit Chris,
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukertjes!! Zelf ontworpen?

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.