Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Langzaam maar zekerLangzaam maar zeker wordt mijn siggy-doos gevuld met de meest uiteenlopende siggies. En in mijn speciale map zitten al een heleboel meegestuurde briefjes. Bedankt Hanneke, Gerda, Monique en ook Katrien!
De siggy van Katrien kwam helemaal onverwacht. Ze had opgemerkt dat ik vingerhoedjes verzamel en vroeg me of ik het leuk vond als ze mij een vingerhoedje van haar omgeving zou sturen. Dat vond ik natuurlijk te gek. In haar pakje zat ook deze siggy. Ze heeft er speciaal nog eentje voor mij gemaakt, want ze verzamelt zelf al heel lang geen siggies meer. Heel erg lief van je Katrien!

9 opmerkingen:

 1. Mooi siggys weer Chris en wat een leuke vingerhoedjes.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wordt het alweer tijd voor een nieuwe siggy-doos Chris, dan klop je maar op mijn hobbykamerdeur ;- ))
  Wat een lieverd is Katrien toch, je zag bij mij haar mooie hartenkussentje en nu heeft ze jou ook een heel mooi vingerhoedje en siggy gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het leuk als mensen aan je verzameling denken en wat leuk ook van Katrien om je een siggy te sturen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chris wat leuk de siggies en dat er zo ook mooie vingerhoedjes bij komen voor je verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aanvulling van je verzamelingen de siggies en de vingerhoedjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Corrie, als het zover is, klop ik zeker aan op je hobbykamer, maar het zal nog wel even duren voor dàt zover is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik keek eerst naar de foto's en las dan pas de tekst. Ik dacht nog : een vingerhoedje van Oostduinkerke? Tuurlijk kan dit enkel van Katrien zijn :-) 't Is echt een lieverd hoor, Chris! Dit zijn garnaalvissers te paard. Enkel in Oostduinkerke trekken ze zo nog regelmatig naar zee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Leuk dat je even vertelt, Lut, van die garnaalvissers. Dat wist ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.