Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Meer vingerhoedjes


Mijn verzameling vingerhoedjes is weer aangevuld met 5 stuks. Onverwacht kreeg ik van de dochters van een vriendin een vingerhoedje uit Delden, eentje uit de Ardennen (de 2 links op de foto) en eentje uit Griekenland (made in Greece!) De middelste van tin heb ik in Canada gekocht en die opvallende witte natuurlijk in New York (made in China!) in China town.... Ik heb er nu 47, dus dat gaat goed.

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien hoe je verzameling groeit.
  Je hebt het zelf nog wel tot twee kunnen beperken in de vakantie, dat vind ik wel knap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke vingerhoedjes !
  Weet je dat Katrien, http://www.scrappatch.web-log.nl , ook vingerhoedjes spaart ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hei, leuk hé zo'n verzameling! ik ben begin dit jaar ook begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé nog een verzamelaar van vingerhoedjes,leuk hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chris, ik vind je vingerhoedjes nog steeds leuk, maar zou je mijn vorige reactie willen wissen? Ik heb een verkeerd webadres ingevoerd.
  Groetjes van een gehaaste muts uit Sneek!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.