Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Tevreden - ontevreden

Het is gelukt hoor met de pc. Ik moest een nieuwe Wind.7 kopen en installeren. Waarom? Dat is teveel voor een logje. Maar bij zo'n procedure gaat álles er van af, programma's, bestanden, álles. Daar was ik wel op voorbereid. Maar hij draait en Chago heeft alles weer terug, inclusief oude mailtjes en z'n hele adressenbestand. Moest wel lachen vanmorgen toen ik zag dat er meer dan 800 adressen in zaten. Wat bleek? Ik had ze dubbel geïmporteerd, haha. Moest er dus ruim 400 weer wissen..... Maar ik ben tevreden.

Niet zo tevreden ben ik met de bobbeltjesrand van de CAL van deze week. Ligt dat nou aan mij? Kijk eens naar het verschil:


De bovenste foto is van de áchterkant, daar zie je de bobbeltjes heel duidelijk. De onderste foto van de vóórkant! Bijna platte bobbeltjes. Hoe is dat bij jullie? Doe ik iets fout??


18 opmerkingen:

Kathinca zei

Leuk he computerstress ... had ik laatst ook gelukkig net backup gemaakt. Bobbels is heel makkelijk op te lossen die van mij zagen er ook zo uit .... gewoon met je vingers naar de voorkant duwen en klaar ben je en zitten de bobbels aan de voorkant.

sylvia zei

wat Kathinca zegt: vinger in het bobbeltje en naar de andere kant duwen. Ik denk dat bij gebruik het wel weer wat terugschiet, maar ach, nu zit je er met je neus bovenop en hindert het je, straks zie je het niet meer....:)
liefs, Syl

Anoniem zei

Hi Chris nee dat ligt niet aan jou ik heb hem ook gemaakt voorheen maar de bolletjes vallen weg, ik ga het nu over doen, met 5 of 6 stokjes

Liefs uit Zweden en succes met 7 ik heb nog steeds heel veel problemen, arme Angus

FLR zei

Hihi! Was gisteren bij een vriendin en ze zat met hetzelfde ´bobbel´probleem....ik thuis kijken en ja hoor! ook ! Ik laat het maar zo.....ik denk bij dit soort dingen, straks ligt het in een kreuk op de bank en is er niets van te zien ;-) Sterkte!!
Knap dat je de pc weer ´aan de loop´ hebt, ben daar geen licht in en manlief al hélemaal niet.
groetjes!
Francisca

Rennie zei

Ik kan je geen advies geven want ik haak niet mee. Gelukkig ben je niet de enige met dit probleempje.

Hennie zei

Nou ik zal eens even kijken Chris.

Ja bij mij het zelfde maar ik kan ze ook makkelijk naar de goeie kant drukken, ha, ha, ha.

Groetjes Hennie.

baukje zei

Zo te horen is het bobbelprobleem ook w eer opgelost.

mieke zei

Haha, ik blij dat ik een DS heb die computer problemen oplost.
De deken ziet er goed uit hoor, die bobbels zijn heel normaal.
grtjs Mieke

Our photos zei

Ik heb ook Wind. 7, moest er wel aan wennen, als je jaren met XP werkt.
Groetjes, Sonnja

Ans zei

Bij mij bobbelt het net als bij jou, en ik vind het prima zo.

Inge zei

Leuk al die bobbel problemen, maar ik ben nu heel eventjes blij dat ik niet kan haken LOL

petronella zei

Knap hoor, je gestoei met de computer! En je CAL wordt toch mooi!

Birgitte aka Bietje zei

Een of twee stokjes meer haken. En eventueel ook met je vingers naar de goede kant duwen. Dat helpt geweldig bij mij.

Willy zei

Wat goed Chris. Beter dubbel terug dan helemaal niet. Ik ben zelf foto's kwijt geraakt die ook tijdelijk naar de harde schijf verplaatst zijn, misschien vind ik ze nog terug.
Kun je de bobbels misschien een zetje geven naar de goede kant ;)

Eulalia Isabel zei

mE GUSTA ESTA LABOR. GRACIAS POR LA VISITA.

SALUDOS

Annie Kingma.Bonnema zei

Knap werk met de computer, de mijn ging dus naar de PC dokter.
Eerst waren mijn bobbels ook zo, maar de toer waar je de bobbels maakt zijn halve stokjes, en ik had stokjes gedaan. Overnieuw en toen waren ze beter. Stevig aantrekken misschien, en een lus meer misschien voor de bobbels

Shirley zei

Bij mij zijn het ook platte bobbels, ik laat het zo en doe de volgende keer als we ze weer moeten maken met triple stokjes, denk ik.

Rya, Rotterdam zei

Wat een diepgaande problemen..... ben blij dat ik ben gestopt met dat dekentje haken. Bij mij werd het sowieso niks.... werd een regenboog.... ik haak (met 2 brillen op) veel te los...
Uit de grond van mijn hart: Sterkte met je bobbeltjes, Chris.
Groet, Rya