Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Route 65

Jullie hebben vast wel eens gehoord over de 'Route 66' van de oost naar de westkant van de  VS. Maar kennen jullie de 'Route 65'? Die hebben wij kortgeleden ontdekt.


Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur drie keer per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen (uit DEZE site).

Vanmorgen maakten we de pelgrimstocht naar Santiago in Spanje. Een muzikale lezing van Simone Awhina geïllustreerd met prachtige dia's. Ze vertelde en zong op een bijzondere en indrukwekkende manier. Én met humor. De moeite waard om even op HAAR SITE te kijken.


13 opmerkingen:

Aangenaam verpozen met Joke zei

Wat een mooi initiatief. Het programma ziet er aantrekkelijk uit. Gaan jullie nu ook weer mozaiken?
Ik zou willen dat ik dichterbij woonde.
Groeten, Joke

feltfree på Åsly zei

Wat leuk om zo kennis te maken met diverse activiteiten.

Lida zei

Wat apart en wat een bijzondere vrouw om iedereen te verwelkomen met Welkom lief mens! Uniek! Ik wens jullie veel plezier met deze geweldige route!
Knuffel
Lida

AnitaS zei

Wat een leuk idee. Veel plezier nog.

marga zei

Wat een ontzettend goed idee. Ik kan mij voorstellen dat jullie hebben genoten van Simone. Tapas maken lijkt mij ook wel geweldig.
Groeten
Marga

Floor zei

Wat een grappige naam hebben ze hiervoor gekozen!
"De oudjes" worden steeds belangrijker in onze samenleving, gelukkig maar, want wij willen graag nog genieten van leuke dingen.

Ineke Hulzebos zei

Wat leuk om deze naam er aan te geven. Geniet er maar lekker van!!!

Liefs, Ineke

Rya, Rotterdam zei


Route 65. En? ..... wat had dat met jullie te maken?? (hahaha)
Groet, Rya, Rotterdam

petronella zei

Altijd leuk: uitjes! Geniet er maar van!

Cisca Heiden van der zei

Wat leuk, dat dat drie keer per jaar wordt gedaan. Ik weet wel wat ik zou kiezen: Mozaieken, dat lijkt me zo leuk! En dat hebben jullie laatst ook gedaan, toch. Mooi, zo'n muzikale lezing, wat leuk, dat we verwelkomd worden met 'Welkom, lief mens, heel bijzonder!
Groetjes, Cisca

Ineke Hulzebos zei

Dank je wel voor je lieve reactie op mijn blog!
Liefs, Ineke

marijna zei

Wat een enig initiatief voor 65 plussers. Lijk me een bijzondere vrouw. Ga later nog eens even rond kijken op haar site.

Willy zei

Een echte aanrader dus.