Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Webwinkeltje

"Je kunt wel een winkeltje beginnen", zeiden bloglezers tegen Margriet. En dat deed ze. Nog niet zo lang geleden. Een webwinkeltje van tweedehands handwerk en handwerkboeken.


Maar niet zomaar tweedehands hoor, er zit een bijzondere gedachte en een voorgeschiedenis achter. Die kan ze jullie beter zelf vertellen. De kopfoto van haar blog hierboven laat al het een en ander zien. Echt de moeite waard om eens bij haar rond te neuzen.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan even HIER naar toe!


4 opmerkingen:

 1. Altijd handig als je zelf geen tijd heb om iets te maken.
  De meeste quilters hebben waarschijnlijk geen plek om nog iets op te hangen.
  Zie op Marktplaats ook vaak quilts aangeboden voor weinig geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb even bijgelezen, en dit is idd een gezellig "winkeltje"!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spullen staan er op het web winkeltje
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.