Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Wie komt er uit de pot....?

Op een supergrote overdekte rommel/curiosa markt in Brunssum vond ik tijdens onze vakantie deze enige potten. Typisch Russisch. Je snapt dat ik die niet kon laten staan. Deze week werd de linkse pot voor het eerst gevuld. Met papiertjes waarop de namen van de Give away.
Vanmorgen zou Chago er een naam uit trekken, maar we moesten eerst heel vroeg op stap naar Middenmeer voor zijn fiets. Had ik geluk, want nu kon ik even naar de Opkamer voor één stofje dat ik nodig heb. Daarna zijn we gezellig koffie gaan drinken in Kolhorn. Het was even zulk prachtig weer! Donkere lucht, zon op de herfstbladeren, koeien in een dampige wei en ook nog bijna geen verkeer. Heerlijk!

Maar inmiddels is er een naam getrokken hoor. Het pakje gaat naar


Maandag gaat het boekje met sneeuwmeisje op de post. Maar ...... omdat er 2 boekjes klaar liggen, heb ik zelf ook nog een lootje getrokken. Er is dus nóg iemand die een pakje tegemoet kan zien!
 
Een heel fijn en gezellig weekend!


13 opmerkingen:

Heleen zei

Hennie van harte gefeliciteerd! En Chris, je maakt het weer spannend!
Het was vanmorgen vond ik wel donker en koud hoor. Maar idd ging tegen 10:30 hier ook het zonnetje schijnen.Nog wat kunnen scoren bij de Opkamer? Wat een grappige potjes. Is het nu hout of aardewerk? Fijn weekend.

Willy zei

Groot gelijk dat jullie nog even genoten hebt van de mooie morgen.
Mooie potjes Chris.
Hennie gefeliciteerd.
Fijn weekend, groetjes

AnitaS zei

Hennie gefeliciteerd. Wat een mooie potten zijn het. Ja we moeten nu lekker genieten van elke zonnestraal.

Lida zei

Hennie gefeliciteerd met je boekje en Chris jij met die twee fantastische potten! Ik ben benieuwd wie de andere gelukkige is! Knuffel en een fijn weekend,
Lida

inge zei

wat een leuke potjes! gefeliciteerd Hennie!

Antje uit Urk zei

Nou, wat een heerlijke zaterdag ochtend hebben jullie gehad! Mooie potten Chris, ze zijn zo kleurig, ze passen bij je (denk ik).
Hennie, gefeliciteerd met je winnen! en de andere winnaar boft ook!
Een heel fijne zondag toegewenst Chris en een lieve groet uit Urk!

Floor zei

Gefeliciteerd Hennie met het leuke boekje.
Ben benieuwd wie die andere bewonnen heeft.
Leuk hè zo'n curiosamarkt! Ik ga er regelmatig heen en dan is het zo leuk al die dingen te zien uit mijn jeugd. Ook wordt er dan jaren 50 muziek gedraaid om helemaal in de stemming te komen.
Zou alles wel willen kopen, maar mijn huis slipt dicht.
Groetjes,
Floor

Annelies zei

Felicitaties aan Hennie.
Wat een prachtige potten. Ik kan me voorstellen dat je ze niet kon laten liggen.

mieke zei

Inderdaad 2 mooie potten.
gr Mieke

Beertje Zonn zei

Wat een prachtige potten!
Ook namens Beertje Zonn, Hennie gefeliciteerd met het leuke boekje.
Groetjes,

Beertje Zonn

marijna zei

Genoten van jullie ritje. Leuke Russische potjes!

Rian, zei

Hennie, je boft maar, geniet er van!
En Chris, je houdt de spanning er nog even in?!
Prachtige houten potten heb je daar. Ik kocht vrijdag een handbeschilderd houten 'kokertje' met een flesje rozenolie erin uit Hongarije.. Ik was het weekend niet thuis, en zie nu jouw houten potten... doet me meteen aan mijn kokertje denken. Ik vind het zo mooi gemaakt, dat houten handwerk. Zulke heldere kleuren ook.
liefs van mij

handmade zei

Wat een prachtige quilt, maar ook de gebreide kerststal vind ik geweldig !!!!