Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Siggy's van her en der

Vandaag weer eens een paar siggy's laten zien die ik de afgelopen tijd ontving:


Een schattige siggy uit Grado, Italië. Nog nooit van die plaats gehoord. Simonetta stuurde het samen met een folder over haar woonplaats, een kleine stad omringd door de zee en met het vaste land verbonden door een brug. Heel bijzonder! Ze houdt van alles wat met Kerst te maken heeft. En nu nog iets héél bijzonders: ze doet sinds februari dit jaar mee met de Siggy-swap, heeft al meer dan 500 siggy's verstuurd en ruim 300 ontvangen!!!! Hoe vind je dat?!


Deze siggy komt uit Frankrijk van Petronella van Belle. Zij en haar gezin wonen al jaren in een kasteel (!) niet zo heel ver van de Mont Saint-Michel. Daar ben ik ooit eens geweest, zó boeiend en mooi! Een plaatje van het kasteel (geschilderd door een dochter) staat op haar siggy. Op hun terrein staan ook een aantal vakantiewongen die je kan huren. Kijk maar eens hier! als je dat ziet, wil je er zó naar toe. Ze heeft altijd iets met stof en handwerken gehad.


De laatste komt uit Nederland, Westerbork en is gemaakt door Marga. Ze houdt van quilten en doet al een paar jaar mee met de Siggy-swap, maar doet het rustig aan. Verder fietst ze graag en houdt ze ook van kamperen met hun campertje.
Dames, heel erg bedankt voor jullie siggy's. Ze liggen klaar in mijn siggy-doos en rustig te wachten totdat zij, net als veel anderen, aan de Rol gaan!

12 opmerkingen:

sylviawillemien zei

hallo fervent siggy-spaarster, ik ben weer even in je blogverhalen gedoken!!! Het was weer leuk: die Missy en die Chago die zomaar herkend wordt, terwijl jij anoniem lapjes zoekt....haha, wat een lol!!! Je hebt leuke beessies in de tuin, maar uh, dat schrijvertje.....is dat geen schaatsenrijdertje?? Ik dacht dat het schrijvertje 3 paar poten heeft en deze heeft er 2...net als schaatsenrijderje! Als ik het fout heb.....sttt....ik heb het Thomas zo geleerd: haha!!!
Ik hoor het wel van je, nu ga ik weer verder lezen, liefs, Syl

Annelies vdB zei

Wat een mooie siggies weer Chris !

Willy zei

Ze zijn weer mooi en zelfs een eigen kasteel, super. Wat weet je er ook altijd veel over te vertellen. Leuk!
Groetjes

Hennie zei

Wat een leuke siggies heb je weer ontvangen ! ! !
Groetjes Hennie.

Floor zei

500 Siggi's verstuurd!!! Jeetje, ze maakt denk ik alleen maar siggy's, dat moet haast wel.
Zo'n kasteel lijkt me ook wel wat.
Maar dan wel met personeel natuurlijk haha!
Lekker veel kamers, met veel muren, overal kan je dan quilts hangen.
Maar die tuin..... nee toch maar niet.
Groetjes,
Floor

Lilian Pilar zei

Chris!!!, bellxedsimos los siggy"s que te han llegado, vi en una entrada anterior que estas realizando un roll, largo..
Un gran abrazooooo
Lily

katrien zei

Mooie siggies en leuke verhalen erbij.

Marijna zei

Wat een mooie/leuke siggys heb je weer gekregen. Dat landgoed lijk mij ook wel wat.

Carolyn zei

Wonderful collection of siggies Chris!

Hugs, Carolyn

miranda zei

Wat een bijzondere verhalen zitten er weer zo achter een siggy!

IngridR zei

Mooie siggies heb je weer ontvangen.

Antje uit Urk zei

Wat een bijzondere verhalen zitten er weer achter! Van turbo-productie-siggie-maakster tot kasteelbewoners!!
Heel leuk Chris!
groetjes,