Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Over koeien die weglopen en ganzen die vliegen

Maar eerst nog even over de Sint. Het tasje van het vorige logje viel in goeie aarde hoor. Dat kon ook niet anders, het was ROSE! Wat wil je nou nog meer als meidje. Wij hebben geen pakjesavond gevierd, wel pakjes bezorgd natuurlijk. Gister kwam DD met haar 4 meidjes hier eten. Opa had heerlijke paella gemaakt en we hebben er van gesmuld. Heel gezellig.

Dan nu naar de koeien en ganzen. Lavina vertelt in blokje 49 van de Amish Circle Quilt dat ze een Flying geese quiltje heeft gemaakt voor het pasgeboren zoontje van Martha. Met 16 vrouwen hebben ze de binnenkant van het huis van een van de buren een nieuw verfje gegeven en geluisterd naar de verhalen die buurvrouw vertelde.

Blokje 50. Bij Edna thuis waren de koeien op een ochtend zomaar verdwenen. Het hek stond open en de koeien waren weggewandeld. Met een buggy gingen man en kinderen op zoek en jawel hoor, anderhalve kilometer verderop stonden ze heerlijk in de voortuin van een buur te grazen. Het gras bij een ander......

Blokje 51. Frieda kreeg haar 3 zussen en de 3 zussen van haar man met de kinderen op bezoek. Met elkaar maakten ze haar Crazy quilt helemaal af. Hij is behoorlijk zwaar, want de scraps zijn allemaal van wol.
Ik heb nu 51 blokjes af, nog 70......

11 opmerkingen:

 1. WAt ijn het weer leuke blokjes,en al 50stuks das al heel wat hé,op naar de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie frisse blokjes weer, Chris. Je gaat al aardig naar de helft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat zijn dat weer leuke blokjes! super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chris weer mooie blokken, leuke beschrijvingen.
  Fijne dag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blokjes weer. Ik vind die verhalen erbij zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blokjes heb je gemaakt, met de verhalen erbij leven je blokken ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blokjes heb je gemaakt, wat wordt het toch een fleurige quilt met al die leuke kleurtjes en de verhalen: GAAF! Dikke knuffel
  Lida
  P.S. Bedankt dat je meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk frisse stofjes heb je gebruikt, mooie blokjes,groetjes uit super KOUD Urk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vrolijke geesejes hoor! En wat een lieve koe. Mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bekende verhaaltjes Chris!
  Wat heb je weer een vrolijke blokken gemaakt,toch schiet je goed op hoor...;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een reactie achter laat. Daar geniet ik altijd weer van.
Reageer je Anoniem en vind je het prettig een mailtje van mij te ontvangen, laat dan je mailadres achter of stuur mij die via het Contact tabblad op mijn blog.