Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Nare zaterdag

Vanmorgen waren we om half 6 al uit bed omdat we 200 km moesten rijden voor de begrafenis van een zoon van mijn zus om 10 uur vanochtend. Gisteravond hadden we alles al klaar gelegd. We wilden wegrijden en toen bleek dat we een heel groot probleem met de auto hadden! Verschrikkelijk. Ik zal het niet gauw op een logje schrijven, maar deze keer is het even van me afschrijven. We kunnen er dus niet heen en ik voel me daar zo ontzettend beroerd over. Op zo'n dag wil je toch bij je zusje zijn. Gelukkig waren we er vorige week 2 dagen en hebben toen een hele goede tijd samen gehad en ze weet ook dat ik niets liever wil dan komen. En nu begint het hier ook nog te regenen, dat had ik niet verwacht.

Ik heb nog geen idee hoe ik deze dag verder ga doorbrengen, maar ik wens jullie in ieder geval een goed weekend.

18 opmerkingen:

Elly L zei

Oh Chris, dat is ook altijd mijn grootste angst dat er op dat soort momenten iets gebeurt waardooor je er niet bij kunt zijn. Verschrikkelijk voor je zus om je kind te verliezen.
Sterkte met deze dag.
Liefs Elly

antje zei

Lieve Chris, wat erg voor jullie en gecondoleerd met je neef,Ik leef erg met jullie mee ik zal aan jullie denken als ik bid en zeker vandaag aan jullie blijven denken! Sterkte ermee.
groetjes Antje

martine zei

Gecondoleerd met je neef .
Kan me voorstellen dat je je naar en machteloos voelt dat je er niet bij kan zijn.
Sterkte vandaag .

marian'ne m zei

Ach wat naar én verdrietig !!

Heel erg om een kind te verliezen.
Gecondoleerd en veel troost en sterkte voor je zus en jullie als familie.
Ja wat zal je je onmachtig voelen.
Andere keer kan je naar haar toe wanneer ze alleen is en nog meer iemand om zich heen wenst.
Misschien kan je je verdriet/herinnering/troost omzetten in een gedicht/brief of handwerk.

Of ja, in stilte naar de schepping kijken en open staan voor Zijn troost.

Sterkte lieve Chris, je zus kent je en begrijpt het !!

Ik zie een nieuw nadenkertje, weer mooi.
Weet je dat ik ze toe gestuurd krijg als troost, mooi hé dat dat zo gebruikt wordt !!!

Saskia zei

"Woorden zijn niet toereikend om te troosten."
Dat stond vorige week op mijn scheurkalender.
Hoe meer ik probeer woorden van troost voor jou en je zus te vinden, hoe meer ik besef dat deze zin zoveel waarheid bevat.
Vreselijk dat je door de defecte auto niet fysiek bij de uitvaart hebt kunnen zijn. Ik neem aan dat je er in je hart wél bij was. Dat is het voornaamste.
Dikke knuffel voor jou en je zus.

Lida zei

Hallo Chris,
Wat vervelend voor jullie en voor je zusje, het lijkt ons vreselijk om een kind te verliezen en wij condoleren jullie en jullie hele familie dan ook met dit grote verlies en wens jullie heel veel sterkte! Veel liefs,
Joke en Lida

inge zei

dikke knuffel Chris!

anitaS zei

Ik wens in de eerste plaats je zus veel sterkte met dit verlies. En dat ook voor jullie en de verdere naaste familie natuurlijk. Ontzettend triest dat je niet bij de begrafenis kunt zijn. Maar je zus zal hest beslist wel begrijpen.

nelleke zei

Hallo Chris gecondoleerd met het verlies van je neef en wat een geluk dat jullie vorige week nog bij elkaar geweest zijn het is soms net of het toen zo heeft moeten zijn.Veel sterkte gewenst en ook ik zal aan jullie denken in gebed.groetjes Nelleke

willy zei

Chris ik wil jullie heel veel sterkte toewensen. Je zus zal jullie zeker gemist hebben, maar in gedachten was je bij haar.

Marijna zei

Chris, wat naar dat jullie er niet naar toe konden. Dat voelt zo machteloos he! Heel verstandig dit op je blog te uiten. Heel veel sterkte.

Blanje Bleu zei

Wat naar voor jullie, ik wens je veel sterkte.

Jantje zei

Dag Chris,

Gecondoleerd met het verlies van je neef.

Was er niet een buur met een auto die jullie kon helpen? Want dit is toch overmacht.
Tenminste wij zouden het wel gedaan hebben.

Jantje

Carolyn Hosier zei

Dearest Chris, My thoughts are with you and your family at this time of loss.

Carolyn

Rian zei

Lieve Chris,
Wat een verdrietige samenloop van omstandigheden. Van harte gecondeleerd voor je zus en fam. met het verlies van een zoon, en voor jullie met het verlies van een neef. Wat erg dat je er niet kon zijn. Was er dan niemand (ook al was het vroeg) in de kennissenkring die een dag een auto missen kon? Gelukkig heb je vorige week je zus kunnen steunen, en begrijpt zij dat je het even naar vindt als zij.
Sterkte!
Liefs,
Rian

Inge Slaats zei

Lieve Chris,

Ook ik wil je condoleren met het verlies van je neef. Wat een verdrietige samenloop van omstandigheden. Ook ik denk, gelukkig dat je pas nog bij je zusje was. Je bent in gedachten natuurlijk de hele dag bij haar geweest, maar dat is niet wat je wilde. Vreselijk om een kind te moeten verliezen, onbegrijpelijk ook hè. Het hoort gewoon niet zo en je voelt je zo machteloos.
Lieve Chris, ik hoop dat je de dag van gisteren een beetje door hebt kunnen komen en ik wens jou, je zusje en de rest van de familie heel erg veel sterkte de komende tijd.

Liefs,
Inge

miranda sol zei

Ach mijn lieve quiltvriendin, wat vreselijk......en dan zo vervelend dat op zo een moment je auto je in de steek laat. Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies van jullie neefje....voor heel jullie familie heel veel sterkte!

the5oaks zei

Chris ik las het nu paas. Allereerst gecondoleerd met het overlijd van je neef. En dan zo'n dag er niet bij kunnen zijn om elkaar te troosten is heel verdrietig. Ik hoop dat je ook dat verdriet een plekje hebt kunnen geven.