Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Verrassing uit Houston

Vandaag kreeg ik voor de 2e keer een verrassing uit Houston, een siggy van Steffini Dameron. Ik had er al een van haar ontvangen, vorig jaar, maar dat is helemaal niet erg. Deze wordt in een nieuw siggy-project verwerkt. Hoe, dat ga ik nog niet verklappen, dat moet ik eerst uitwerken.
Volgende week wordt een heel drukke, maar ook héél gezellige week met bezoekjes en veel uitjes! Oh wat heb ik daar een zin in. Jullie horen er wel meer van. Een heel fijn en gezellig weekend allemaal.

16 opmerkingen:

Lida zei

Hoi Chris,
Ja hoor ook hier de groene sprieten boven de grond en in de huiskamer bloeien de blauwe druifjes en beginnen de narcisjes, misschien volgende week ook wel de hyacinthen! Maar dat zie je dan wel!! Leuke siggy weer, ben benieuwd naar je nieuwe project! Nog een fijne weekend, knuffel
Lida

katrien zei

Wat een leuke siggie.
Fijn weekend.

Erna zei

Je maakt me nieuwsgierig. Heel veel plezier met al je bezoekjes en uitjes. En ja de natuur gaat weer lekker. Fijn weekend. Groetjes, Erna

Klazien zei

Wat heb je een prachtige quilt gemaakt van de vorige serie siggies. Ik kreeg een tip van Willeke om eens bij je te kijken wat je met de siggies hebt gedaan.
Ik heb er nog niet zoveel, maar mettertijd wil ik er ook zoiets van maken. Ben trouwens ook benieuwd naar je nieuwe project.
Fijn weekend !

Rian zei

Ha Chris,
Ja hoor, de eerste tekenen van leven komen alweer boven de aarde uit. En mijn seringenboompje heeft ook al knopjes... Dat geeft de burger toch weer moed. Wat zullen we allemaal genieten van de eerste mooie en zachte dagen. Fijn dat je zo'n leuke week in het vooruitzicht hebt. Geniet ervan!
Liefs, Rian

Corrie zei

Overbodige informatie denk ik, maar dat was ik in de vorige reactie ;- ))

Anonymous zei

Chris wat was het een heerlijke verrassing om je gisteren op het feest van Hans te zien binnenkomen en je even vast te kunnen houden. We hebben toen ook gesproken over het wonder van het leven dat door alle barheid heen breekt en altijd weer schoonheid brengt. Kus van Corrie en ik zie je binnenkort.

Marga Bult zei

Hallo Chris.
Zou het dan toch nog lente worden?
Aan jou foto te zien wel dus nu maar wachten.
Ik wens je nog een hele fijne week toe.
Groeten Margaquilt

Johanna Zweden zei

Zo te lezen hebben jullie het gezellig gehad en leuk dat je Corrie daar tegen kwam, zo onverwachts, enig.
Leuk weer een siggy erbij, en ik weet lekker al hoe je het gaat maken!!! flauw he dames!!
O Chris heerlijk dat je volgende week zo een heerlijk week tegemoet gaat, geniet maar dubbel op dan geniet je ook voor mij.
Knuf Joke'
PS gelukkig heeft Angus geen zachte lading hoeven te maken! hij is op het dan gebleven. grinnik

Inge Slaats zei

Ja heerlijk hè Chris, dat nieuwe leven in de tuin, het is echt een wonder, ieder jaar weer. Ik heb gisteren een kwartiertje in de zon gezeten achter bij ons in de tuin, die op het zuiden ligt, lekker!!!!!!!
Enne....héééél véééél plezier hè de komende week. Misschien zie ik jou en Lida nog eventjes in Rijswijk vrijdag?????

Liefs,
Inge

Annelies.H. zei

Och, ja ik heb ook al een keer een tweede siggy naar de zelfde persoon gestuurd, dat gebeurt soms, maar hij is erg mooi duss !!
Inderdaad als je door de tuin wandeld is er al weer nieuw leven te zien.

Fijne week Chris met je uitstapjes van de week. Groetjes Annelies.H.

willy zei

Chris ik ga hier ook eens in de tuin neuzen, of er al iets uit de grond komt.
Wat een lieve en vrolijke siggie.
Fijne dag

christine zei

Hallo Chris

ik om jouw naam vaka tegen bij verschillende blogs en was erg benieuwd na jouw blog en ...
wat een vreslijke gezellige blog heb je wat maak je veel en mooie dingen.
gezllig die sneeuwklokjes boven de grond kan ze hier nog niet zien in overijsel. maar ook ik snak na een beetje warmte en zon dus laat maar komen de lente .
christine

Anonymous zei

Hi Chris,

Een hele fijne week hoor ;-))

marian'ne m zei

zo dapper die sneeuwklokjes hé !!

Heb er hier nog geen een gevonden.
De sneeuw is wel weg, maar morgen krijg ik weer een portie.

Leuk en lieff de siggie.

lut zei

Sneeuwklokjes, wat heerlijk, Chris! Even kijken of ik die van ons al zie. Fijne week