Het plaatje hierboven is gemaakt van een foto van maart 2006. Handen van vriendinnen van onze kerk die voor het eerst bezig waren met patchen en quilten. Deze foto gaf de naam "Quilts and Friends" aan mijn Blog. Ik vind het leuk om via dit Blog iets te delen over mijn quilt en andere -handwerkactiviteiten, maar ook te schrijven over mensen, familie en vrienden, en diverse zaken die je soms meemaakt. Je kan een opmerking achter laten als je dat leuk vindt en klikken op de foto's voor een vergroting.

Weddingring


Daar ligt hij dan eindelijk, de top van de Weddingring. Ongeveer drie jaar geleden dacht ik: nou moet je toch eens aan een weddingring beginnen, dat moet je toch eens in je leven gedaan hebben! Dus mallen gemaakt, stof uitgezocht en aan het werk. Lekker met de hand. Dan heb je fijn van die kleine onderdeeltjes die je ook op vacantie mee kan nemen. De laatste boogjes maakte ik vorig jaar september tijdens onze vakantie in Amerika. Afgelopen zaterdag zat de top in elkaar. Eigenlijk wilde ik hem groter maken, maar ik vind het goed zo. Ben nu bezig een quiltpatroontje er op te tekenen en de batting ligt ook al klaar. Dus langzaam maar zeker wordt het toch nog eens een affo.

11 opmerkingen:

lut zei

Chris, hij wordt prachtig!!

ingrid zei

Erg vrolijk zo op tafel !
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Yvonne aka sommeke zei

Hij is prachtig, patroon staat hier ook op het Wil-Ik-Maken-lijstje.

willy zei

Dat is een mooi patroon voor een quilt en de kleurtjes maken er een fleurig geheel van. Het staat zo ook nog mooi op tafel.

marjan zei

wat een fleurig geheel.
ook de zaanse huisjes erachter heel mooi.
groetjes Marjan

Annelies zei

Wat gebruik je weer een mooie combinatie van kleuren. Erg mooi.

Marijna zei

Dat ziet er goed uit Chris. Gezellige kleuren heb je gebruikt! Lijk me niet makkelijk die weddingring!

Corrie zei

Wat is die leuk Chris!!! Heerlijk frisse kleuren en de door min geliefde groentjes erin. Heel mooi die ronde vormen en wat een prachtige fruitschaal heb je daar staan!

Katrien zei

Ziet er héél mooi uit.

Hennie zei

Ziet er erg mooi uit.
Fijn weekend Hennie.

Johanna Zweden zei

O wat een vrolijk fris quilt.
Gr Joke